torsdag 10 februari 2011

Lite shopping

Var en sväng på Panduro igår efter jobbet för att fylla på med lite lim, dubbelhäftande tejp och häftkuddar (fantastiskt hur allt kan ta slut på samma gång...!) och för att leta efter en bra svart stämpeldyna som man kan använda till motiv som ska färgläggas med ProMarkers utan att rinna ut - eftersom Stämpelgården bara hade TVÅ kvar till mig, Cattis och Ulrica. Men jag gick bet på det sista tyvärr. Inga bra stämpeldynor där.

Det kliade i fingrarna efter att köpa en ofärgad stämpeldyna för att testa clear embossning som Ulrica har visat mig (=skitsnyggt). Men jag var duktig och höll i stålarna (mest eftersom jag tänkte att jag kanske ändå måste leta online efter en svart ProMarkers-kompatibel dyna, då kanske jag kan hitta en ofärgad billigare på samma sajt). Istället plockade jag med mig lite papper från LetraSet som ska vara bra för just ProMarkers-pennorna. OCH - eftersom jag kände mig lite nere och tyckte jag var vääääärd att piggas upp trots allt - så blev det en 6"x6" paper pad från Melissa Frances, Kitchy Kitchen "for the domesticade housewife who not only cooks, but is creative too"...! ;-)))

3 kommentarer:

 1. Oh, jag har oxå klämt på det packet - såååååå fint! Jag vet genast vad det där muffins-arket skulle passa utmärkt till (Fergus?)....;-)...En bra investering!

  Kan tips om häftkuddar, dubbelhäftande, som finns att köpa på rulle i div. 10:- marknader på typ CityGross å Coop. Helt ok! Till nästa gång allstå...:-)

  Papper fr. Letraset har jag inte ens sett, men det låter högintressant! Är det som kartong el. dekorpapper?

  SvaraRadera
 2. Nja, jag har inte hittat nåt sånt billigt varken på Coop eller ÖB hemma i K-holm. Får fortsätta leta för att lägga på lager, men nu blev det liksom panik när ALLT tog slut samtidigt, helt utan förvarning...! ;-)

  Tror (och hoppas) att pappret var mer som kartong, de var inplastade så jag såg inte och jag hann inte ta upp och kolla när jag kom hem. Men det såldes i typ konstnärsblock om du förstår vad jag menar. Fanns både i större och mindre format.

  SvaraRadera