onsdag 30 mars 2011

Kort till morfar

Min pappa fyller år idag och häromdagen satt jag och dottern nere i pysselhörnan och skapade ett gemensamt alster till honom. Nelly fick stämpla och måla, hjälpa till att limma och tejpa och så fick hon sätta dit dekorationerna, medan jag tog hand om att välja och skära papper, band och att försöka hålla saker och ting på rätt kurs. Stansade gjorde vi tillsammans! Kul hade vi hur som helst, tills Nelly blev hungrig och tröttnade på att pyssla...!

2 kommentarer:

 1. Oh, det är ju jättefint!
  Morfar kommer nog rama in det skulle jag tro! ;-)
  Kan inte Nelly hälsa Ylva-Li att hon också kan hålla sig lite lugn när vi pysslar? Min dotter är en s.k. smygare som smyger ut till pysselhörnan och klipper sönder allt dyrt mönsterpapper när jag tror hon tittar på Bolibompa!

  SvaraRadera
 2. Hahaha, det låter företagsamt! Jag tyckte du sa att Y-L inte var så värst intresserad av pyssel? Men att klippa i fina papper tycker jag låter som ett visst pysselintresse ;-)

  Nelly kan inte smyga ner till pysselhörnan - än - eftersom den ligger i källaren och hon inte vågar sig dit själv. Väl där sitter hon fast i sin gamla babystol så hon får vackert pyssla med det som finns inom räckhåll. Men så är hon rätt bra att skrika/gnälla sig till sånt som hon MÅTTE HA inom räckhåll...!

  SvaraRadera