onsdag 4 april 2012

Måste ha!

Jag har ju bestämt mig för att haka på Cattie på en utmaning att göra 20 kort av de scrapgrejer jag har innan jag får köpa något nytt (cardstock undantaget). Cattie ska göra hela 40 alster innan shopping, men jag tänkte mjukstarta ;-) Man vill ju ha en rimlig chans att klara utmaningen också...!

Man kan följa min utmaning med nedräknaren här till höger i min sidebar.

Men... jag får nog lov att rappa på min korttillverkning litegrann så att jag får SHOPPA! Jag var inne på Panduro en sväng härom dagen och det var inga problem, jag köpte bara det jag skulle ha för att kunna måla påskägg med dotterna. Men nyss surfade jag in på Penny Black-bloggen, och hittade några stämpelset som jag bara MÅSTE ha!!!

1 kommentar:

  1. Hahhahah, snacka om ödesdiger surfning! ;-)
    Den nya serien med 50-tals stämplar är ju bara SÅ du!!!! Superläckra! Big Wish + Spring Day var ju bara helt oemotståndligt ljuvliga!!! Ohhh...Jag får nog pallra på min produktion oxå...Var himlans när att falla dit i söndags när Lili Of The valley erbjöd portofria leveranser internationellet! :-/ Men, men...Jag var duktig som lyckades att inte klicka hem allt jag ville ha..;-))))

    SvaraRadera