onsdag 25 april 2012

Flygande katt

Gillar verkligen den här söta katten på ballongfärd från Penny Black. Tyckte den passade perfekt när jag hittade en stuvbit av det ljusblå flygplanspappret i min pappersmapp och fick för mig att jag skulle göra ett kort som kan vara bra att ha till någon liten knodd som fyller år framöver.

I'm entering the Penny Black @ Allsorts April challenge "Cute" with my cute flying cat.

tisdag 24 april 2012

Barnsligt enkelt

Har gjort en ny variant på det här kortet, denna gång till en liten kille som fyller 6 år nu i veckan. Det är himla kul att dekorera kort utan någon stämplad bild tycker jag! Och med den här skissen får jag äntligen användning för mina cirkelpunchar i olika storlekar som annars mest ligger och skräpar i lådan!

måndag 23 april 2012

Färdiga kit hem i brevlådan

Jag har syndat litegrann. Jag har nämligen hakat på en prenumeration på färdiga kit från Mollys scrapbooking - innan jag har nåt slutet av mitt köpstopp! Jag funderar på att lova mig själv att inte använda något från kiten förrän jag har gjort klart alla 20 kort som jag föresatt mig, men det verkar bara dumt. Jag får väl rappa på med korttillverkningen så att jag inte behöver fundera så mycket på det...! ;-)

Så här ser i alla fall det första kitet ut, som jag ska få hem snart - *längtar*!

torsdag 19 april 2012

Mera tändsticksaskar

Det är ju inte påsk längre, så nu har jag "bytt färger" hemma i värdagsrummet. Inget påskigt lila, gult och orange längre, utan våriga pastellfärger pryder väggar och soffor och bord. Och då måste jag ju förstås ha nya tändsticksaskar som matchar, eller hur?

onsdag 18 april 2012

Snabbscrappat kort

Mitt kusinbarn Albin fyllde år förra veckan, och det hade jag missat! Fick plötsligt väldigt bråttom att sno ihop ett kort innan jag skulle iväg till flygplatsen, men med snygga papper går det faktiskt att åstadkomma smärre mirakel på 10 minuter...!


Det syns inte riktigt på bilden, men nere i vänstra hörnet sitter några bollar fästa utanpå för att få lite 3D-effekt.

tisdag 17 april 2012

Scrapliftat kort!

Såg ett sånt härligt kort hos Cattie som jag bara var tvungen att scraplifta härom kvällen. Jag behövde göra ett (rosa) födelsedagskort till en vän som fyller år idag, men hade inte tid eller lust att stämpla och färglägga, så den här designen var helt perfekt, och jag hade väldigt roligt att hitta grejer att dekorera cirklarna med!

måndag 16 april 2012

Påskpyssel

Jag var bortrest över slutet av påskhelgen och har inte hunnit lägga upp det sista påskpysslet jag gjorde - tändsticksaskar som matchar påskriset och de påskiga färgerna! Ett så enkelt och roligt pyssel, kul att ge bort också, kanske i ett påskägg eller tillsammans med ett par vackra gula stearinljus.


fredag 6 april 2012

Glad påsk #3

Ha en riktigt glad påsk alla, själv hoppas jag hinna med liiiite påskpyssel innan jag åker på en liten minisemester till Edinburgh!

torsdag 5 april 2012

onsdag 4 april 2012

Glad påsk #1

Det blev nästan inga påskkort alls i år, jag har inte haft tid att pyssla! Men så lyckade jag få en liten stund över att ta fram mina akvareller som legat undandtoppade i evigheters evigheter. Jag hade egentligen tänkt ta ett helvitt kort, stämpla ett passande motiv på det och så måla med akvarellerna. Men det föll på att jag inte hade några bra motiv! Ulrica har ett perfekt Penny Black-set för påsktider, och som tur är stämplade jag upp några fina kaniner förra våren. Så dem målade jag med mina akvareller och sen blev det i slutändan något helt annat än det jag hade tänkt. Men inte helt fel :-)

Här är i alla fall det första av mina påskkort:

Måste ha!

Jag har ju bestämt mig för att haka på Cattie på en utmaning att göra 20 kort av de scrapgrejer jag har innan jag får köpa något nytt (cardstock undantaget). Cattie ska göra hela 40 alster innan shopping, men jag tänkte mjukstarta ;-) Man vill ju ha en rimlig chans att klara utmaningen också...!

Man kan följa min utmaning med nedräknaren här till höger i min sidebar.

Men... jag får nog lov att rappa på min korttillverkning litegrann så att jag får SHOPPA! Jag var inne på Panduro en sväng härom dagen och det var inga problem, jag köpte bara det jag skulle ha för att kunna måla påskägg med dotterna. Men nyss surfade jag in på Penny Black-bloggen, och hittade några stämpelset som jag bara MÅSTE ha!!!